Hoofdgerechten

Drie gangen menu vanaf € 23,70

Runder biefstuk uit Uruquay
Van crisisbestendige kwaliteit met saus naar keuze: Gorgonzola -, Peper -, of Rode wijnsaus.

Ossenhaas(suppl. € 6,50)
Gebakken in een pannetje met champignons, sjalotjes en knoflook, voor de finishing touch nog een beetje rode wijnsaus.

Stoofpotje
Van licht pikant rundvlees, een verrassend recept van mijn vriend Rafaël, uit de Catalaanse keuken.

Maaltijdsalade kipfilet
een zomerse salade met roergebakken reepjes kipfilet, ananas en mango, geserveerd met een kruidige kerriesaus.

Spare Ribs
Zó lekker dat we er eigenlijk geen woord meer over willen zeggen.

Varkenshaas
Getrancheerd, gemarineerd met zwarte peper en basilicum, geserveerd met champignon- roomsaus.

Duitse schnitzel
Gepaneerd en met een schijfje citroen geserveerd, maar u kunt onze schnitzel natuurlijk ook met een salsa van sjalotjes, augurk, tomaat en jonge kaas uit de oven bestellen.

Runderburger 250 gram (huisgemaakt en vers gedraaid)
Met een topping van augurk, tomaat, zongedroogde tomaat, sjalotjes en gesmolten odue kaas, geserveerd met dikke frieten.

Scholfilet
Op nieuwe aardappel en zomergroenten, onder een dakje van gerookte zalm en Mozzarella.

Zalmfilet
gebakken in één van onze ovens en opgediend met een crème fraiche- pepersaus.

Vegetarische bladerdeegrol
Gevuld met gestoofde groenten, geroosterde noten en geitenkaas, geserveerd met een half zoete bosbessensaus.

Vegetarische papardelle
Italiaanse “brede linten”pasta met cherrytomaatjes, sjalotjes, courgette, paprika, basilicum, peterselie en knoflook, peccorino kaas en speciaal door onze olie expert Eric uitgezochte extra virgin olijfolie. Voor de vleesliefhebber is dit gerecht natuurlijk ook met bacon te bestellen.

Hoofdgerechten apart te bestellen vanaf: € 16,85
Supplementen berekenen wij extra.

 Facebook