Hoofdgerechten

Drie gangen menu vanaf € 23,70

Runder biefstuk uit Uruquay
Van crisisbestendige kwaliteit met saus naar keuze: Gorgonzola -, Peper -, of Rode wijnsaus.

Ossenhaas(suppl. € 6,50)
Gebakken in een pannetje met champignons, sjalotjes en knoflook, voor de finishing touch nog een beetje rode wijnsaus.

Stoofpotje
Van licht pikant rundvlees, een verrassend recept van mijn vriend Rafaël, uit de Catalaanse keuken.

Kalfs medaillon (suppl. € 2,50)
Met asperges en zachte Gorgonzola.

Spare Ribs
Zó lekker dat we er eigenlijk geen woord meer over willen zeggen.

Varkenshaas
Getrancheerd, gemarineerd met zwarte peper en basilicum, geserveerd met Stroganoffsaus.

Duitse schnitzel
Gepaneerd en met een schijfje citroen geserveerd, maar u kunt onze schnitzel natuurlijk ook met asperges, jonge kaas en Hollandaisesaus bestellen.

Runderburger 250 gram (huisgemaakt en vers gedraaid)
Met een topping van augurk, tomaat, zongedroogde tomaat, sjalotjes en gesmolten odue kaas, geserveerd met dikke frieten.

Asperges met scholfilet
Onder een dakje van gerookte zalm en Mozzarella.

Zalmfilet
gebakken in één van onze ovens en opgediend met een crème fraiche- pepersaus.

Vegetarische bladerdeegrol
Gevuld met gestoofde groenten, geroosterde noten en geitenkaas, geserveerd met een half zoete bosbessensaus.

Tagliatelle
Met asperges, in rode peper gemarineerde gamba’s, peultjes, dragon en Hollandaisesaus.. U kunt deze tagliatelle natuurlijk ook vegetarisch bestellen met asperges, peultjes en Hollandaisesaus.

Hoofdgerechten apart te bestellen vanaf: € 16,85
Supplementen berekenen wij extra.

 Facebook