Hoofdgerechten

Drie gangen menu vanaf € 24,25

Runder biefstuk uit Uruquay
Van crisisbestendige kwaliteit met saus naar keuze: Gorgonzola -, Peper -, of Rode wijnsaus.

Ossenhaas(suppl. € 6,50)
Gebakken in een pannetje met champignons, sjalotjes en knoflook, voor de finishing touch nog een beetje rode wijnsaus.

Stoofpotje
Van licht pikant rundvlees, een verrassend recept van mijn vriend Rafaël, uit de Catalaanse keuken.

“Het hijgend hert”(suppl. € 6,50)                                                                                       de jacht niet ontkomen, op uw bord in 2 bereidingswijzen, als een rollade van gestoofd hert, gevuld met vossenbessen en perzik en als rosé gebakken hertenbiefstuk.

Everzwijn (suppl. € 2,00)
Deze scharrelaar bereiden wij op 3 manieren, eerst gemarineerd dan zachtjes gegaard in de oven, daarna als rollade gevuld met gewelde pruimen en paddenstoelen, geserveerd met rode koolstamppot.

Spare Ribs
Zó lekker dat we er eigenlijk geen woord meer over willen zeggen.

Varkenshaas
Getrancheerd, gemarineerd met zwarte peper en basilicum, geserveerd met champignon- roomsaus.

Duitse schnitzel
Gepaneerd en met een schijfje citroen geserveerd, maar u kunt onze schnitzel natuurlijk ook met Brie en vossenbessensaus bestellen.

Runderburger 250 gram (huisgemaakt en vers gedraaid)
Op een bagnat broodje met Black Bussummer kaas, champignons en uitjes, geserveerd met dikke frieten.

Kabeljauwfilet
met witlof en gerookte ham, gegratineerd met kaas.

Zalmfilet
gebakken in één van onze ovens en opgediend met een crème fraiche- pepersaus.

Vegetarische bladerdeegrol
Gevuld met gestoofde groenten, geroosterde noten en geitenkaas, geserveerd met een half zoete bosbessensaus.

Tagliatelle
Met hertenragout, kastanjepuree, bospaddenstoelen en de originele Peccorini-       truffel kaas uit Umbrië. Dit gerecht is ook vegetarisch te bestellen met een ragout van bospaddenstoelen, bos ui en de Peccorini- truffelkaas.

Hoofdgerechten apart te bestellen vanaf: € 16,85
Supplementen berekenen wij extra.

 Facebook