Hoofdgerechten

Drie gangen menu vanaf € 24,80

Runder biefstuk uit Uruquay
Van crisisbestendige kwaliteit met saus naar keuze: Gorgonzola -, Peper -, of Rode wijnsaus.

Ossenhaas(suppl. € 6,50)
Gebakken in een pannetje met champignons, sjalotjes en knoflook, voor de finishing touch nog een beetje rode wijnsaus.

Stoofpotje
Van licht pikant rundvlees, een verrassend recept van mijn vriend Rafaël, uit de Catalaanse keuken.

Lamshaasjes (suppl. € 4,50)                                                                                          Rosé gebakken op een bedje van groenten en aardapple en een saus van Italiaanse rode rakker, Franse tijm, Spaanse knoflook en Duitse honing.

Eendenborst, de tamme uitvoering (suppl. € 3,00)
Geserveerd op een stoof van eendenbout, verfijnd met appels, pruimen en rozijnen.

Spare Ribs
Zó lekker dat we er eigenlijk geen woord meer over willen zeggen.

Varkenshaas
Getrancheerd, gemarineerd met zwarte peper en basilicum, geserveerd met champignon- roomsaus.

Duitse schnitzel
Gepaneerd en met een schijfje citroen geserveerd, maar u kunt onze schnitzel natuurlijk ook met Brie en vossenbessensaus bestellen.

Runderburger 250 gram (huisgemaakt en vers gedraaid)
Op een bagnat broodje met Black Bussummer kaas, champignons en uitjes, geserveerd met dikke frieten.

Sliptongetjes (suppl. € 2,00)
met een peterselie- citroenboter.

Zalmfilet
gebakken in één van onze ovens en opgediend met een crème fraiche- pepersaus.

Vegetarische bladerdeegrol
Gevuld met gestoofde groenten, geroosterde noten en geitenkaas, geserveerd met een half zoete bosbessensaus.

Kaasfondue
De keuze aan u, met blauwschimmel kaas of een truffel- peccorinokaas, begeleid door boeren brood, groenten en krielaardappeltjes met schil.

Hoofdgerechten apart te bestellen vanaf: € 17,75
Supplementen berekenen wij extra.

 Facebook