Hoofdgerechten

Drie gangen menu vanaf € 23,35

Runder biefstuk uit Uruquay
Van crisisbestendige kwaliteit met saus naar keuze: Gorgonzola -, Peper -, of Rode wijnsaus.

Ossenhaas(suppl. € 6,50)
Gebakken in een pannetje met champignons, sjalotjes en knoflook, voor de finishing touch nog een beetje rode wijnsaus.

Stoofpotje
Van licht pikant rundvlees, een verrassend recept van mijn vriend Rafaël, uit de Catalaanse keuken.

Lamshaasje (suppl. € 5,50)
op gegrilde aardappel, een saus van Franse tijm, Italiaanse rode rakkers, Duitste heide honing en Spaanse knoflook.

Boerderij eend (suppl. € 3,75)
Daarvan serveren wij de borst rosé gebakken op een stoof van de bout met paddens;oelen, appel en pruimen.

Spare Ribs
Zó lekker dat we er eigenlijk geen woord meer over willen zeggen.

Varkenshaas
Getrancheerd, gemarineerd met zwarte peper en basilicum, geserveerd met Stroganoffsaus.

Duitse schnitzel
Gepaneerd en met een schijfje citroen geserveerd, maar u kunt onze schnitzel natuurlijk ook maet ananas en Brie uitde oven met vossenbessensaus bestellen.

Runderburger 250 gram (huisgemaakt en vers gedraaid)
op een bagnat broodje met Black Bussummer kaas en crispy bacon, geserveerd met dikke frieten.

Visspies
Gamba’s, kabeljauw en zalm met pepers, olijfolie en tijm gemarineerd, courgette, sjalotjes, paprika en cherry tomaatjes, afgemaakt met Balsamico- stroop.

Zalmfilet
gebakken in één van onze ovens en opgediend met een crème fraiche- pepersaus.

Vegetarische bladerdeegrol
Gevuld met gestoofde groenten, geroosterde noten en geitenkaas, geserveerd met een half zoete bosbessensaus.

Tagliatelle
Met kalfsragout en de originele Peccorini- truffelkaas uit Umbrië. U kunt deze tagliatelle natuurlijk ook vegetarisch bestellen met cherry tomaatjes, paprika, courgette, extra virgin olijfolie en de Peccorini- truffelkaas.

Hoofdgerechten apart te bestellen vanaf: € 16,50
Supplementen berekenen wij extra.

 Facebook