Hoofdgerechten

Drie gangen menu vanaf € 24,80

Runder biefstuk uit Uruquay
Van crisisbestendige kwaliteit met saus naar keuze: Gorgonzola -, Peper -, of Rode wijnsaus.

Ossenhaas(suppl. € 6,50)
Gebakken in een pannetje met champignons, sjalotjes en knoflook, voor de finishing touch nog een beetje rode wijnsaus.

Stoofpotje
Van licht pikant rundvlees, een verrassend recept van mijn vriend Rafaël, uit de Catalaanse keuken.

Vleesspies voor de echte vleesliefhebber 
met gemarineerde biefstuk, varkenshaas, kipfilet en mais, geserveerd met een gepofte aardappel, knoflooksaus en een yoghurt- komkommerdip.

Spare Ribs
Zó lekker dat we er eigenlijk geen woord meer over willen zeggen.

Varkenshaas
Getrancheerd, gemarineerd met zwarte peper en basilicum, geserveerd met champignon- roomsaus.

Duitse schnitzel
Gepaneerd en met een schijfje citroen geserveerd, maar u kunt onze schnitzel natuurlijk ook met Brie gegratineerd bestellen.

Runderburger 250 gram (huisgemaakt en vers gedraaid)
Op een bagnat broodje met aangefruite sjalotjes, tomaat, augurk, bacon en Old Amsterdam bestellen, geserveerd met dikke frieten.

Slibtong (suppl. € 4,00)
in boter gebakken met fijn gehakte peterselie en citroen.

Zalmfilet
gebakken in één van onze ovens en opgediend met een crème fraiche- pepersaus.

Vegetarische bladerdeegrol
Gevuld met gestoofde groenten, geroosterde noten en geitenkaas, geserveerd met een half zoete bosbessensaus.

Vegetarische groentenburger
Met mungbonen, kikkererwten, aardappel, koriander en limoen, geserveerd met een yoghurt- dipsaus.

Hoofdgerechten apart te bestellen vanaf: € 17,75
Supplementen berekenen wij extra.

 Facebook