Hoofdgerechten

Drie gangen menu vanaf € 24,80

Runder biefstuk uit Uruquay
Van crisisbestendige kwaliteit met saus naar keuze: Gorgonzola -, Peper -, of Rode wijnsaus.

Ossenhaas(suppl. € 6,50)
Gebakken in een pannetje met champignons, sjalotjes en knoflook, voor de finishing touch nog een beetje rode wijnsaus.

Stoofpotje
Van licht pikant rundvlees, een verrassend recept van mijn vriend Rafaël, uit de Catalaanse keuken.

Kalfsentrecote  (suppl. € 3,75)
Gegratineerd met een ragout van asperges, ei en lente-uitjes, geserveerd met krieltjes.

Spare Ribs
Zó lekker dat we er eigenlijk geen woord meer over willen zeggen.

Varkenshaas
Getrancheerd, gemarineerd met zwarte peper en basilicum, geserveerd met champignon- roomsaus.

Duitse schnitzel
Gepaneerd en met een schijfje citroen geserveerd, maar u kunt onze schnitzel natuurlijk ook met asperges, jonge kaas en Hollandaisesaus gegratineerd bestellen.

Runderburger 250 gram (huisgemaakt en vers gedraaid)
Op een bagnat broodje met Black Bussummer kaas, champignons en uitjes, geserveerd met dikke frieten.

Asperges met scholfilet (suppl. € 2,00)
onder een dakje van gerookte zalm en Mozzarella.

Zalmfilet
gebakken in één van onze ovens en opgediend met een crème fraiche- pepersaus.

Vegetarische bladerdeegrol
Gevuld met gestoofde groenten, geroosterde noten en geitenkaas, geserveerd met een half zoete bosbessensaus.

Tagliatella
Met asperges, in rode peper gemarineerde gamba’s (suppl. € 1,50) en een topping van Hollandaise. Deze tagliatella zijn ook vegetarisch te bestellen meet asperges, ei en lente-uitjes een een topping van Hollandaise. .

Hoofdgerechten apart te bestellen vanaf: € 17,75
Supplementen berekenen wij extra.

 Facebook