Kerstspecials

 
VIER GANGEN KERST MENU € 48,00

Voorgerechten
  • Carpaccio van het rund
    Geserveerd op een andere manier dan u van ons gewend bent, namelijk met rucola, parmezaanse krullen, pijnboompitten en een dressing van zwarte olijven en zongedroogde tomaatjes.
  • Samenspel van eend
    Rillette van eendenbout gerold in dungesneden gerookte eendenborst, op een salsa van paddenstoelen en zoete aardappel.
  • Blini’s (de Russische)
    met een crème van makreel, Hollandse garnalen, gerookte zalm, haringkaviaar en crème fraiche.
  • Geitenkaas (de jonge)
    in een pakketje van filodeeg met gebakken appeltjes en een vijgen- honingdressing.
  • Ham variatie (trio).
    Herten- Werlter- en ganzenham met mango, meloen en dadels.
Tussengerechten
  • Tomatensoep van Prodi Pomodori
    Ontveld, gezeefd en daarna bekwaam tot een soep bereid.
    Vers, aangenaam licht zoet en romig.
  • Pompoensoep met gele curry
    Verse korinader en kokosmelk.
  • Crèmige jachtsoep
    Met paddenstoelen, verfijnd met vossenbessen- room en groentenchips.
Hoofdgerechten
  • Herten rack
    Met een buideltje gevuld met “hete bliksem” en geserveerd met paddenstoelensaus.
  • Eendenborst
    Rosé gebakken met een saus van kersen en appel, toegedekt met reepjes aardappelrösti.
  • Ossenhaas
    Op een aardappel- broccoli quiche met port- jus.
  • Varkenshaas
    Met gegrilde groene asperges, champignons en tomaat, opgerold in bladerdeeg.
  • Tarbot
    Gebakken in peterselie- boter, champignons, gerookte zalm en aardappeltjes..
  • Vegetarische deegkussentjes
    Ofwel “Maultaschen” met een vulling van aardappel, bospeen, tomaat, pompoen en mascarpone, gebakken een salie en gekookt ei.
Nagerecht
  • Dessert Noelle, een variatie van vorstelijke lekkernijen.
VIER GANGEN KINDERMENU € 21,50

Voorgerecht:

  • Vruchtencocktail
  • Garnalencocktail
  • Carpaccio

Tussengerechten:

  • Tomatensoep
  • Pompoensoep
  • Jachtsoep

Hoofdgerechten:

  • Kipschnitzeltjes     
  • Ossenhaasje
  • Varkenshaasje
  • Sparerib
  • Kroket of frikandel

Of natuurlijk een kleine versie van de ‘volwassen’ hoofdgerechten.
Deze gerechten worden geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise.
Kerstdessert.

 Facebook