Lunch

Ciabatta, Meergranen driehoekje of grof gesneden biologisch boerenbrood met:
-Jonge of oude boerenkaas € 4,00
-Brabantse achterham € 4,00
-Verse kruiden- roomkaas € 4,75
-Gezond met kaas, gekookt ei en rauwkost € 5,80
-Tomaat, tapenade en mozzarella (uit de oven) € 5,80
-Geitenkaas (uit de oven) en veenbessensaus € 7,00
-Eerst in de oven met tapenade en mozzarella, daarna belegd met Carpaccio € 7,00
-Verse zalmtartaar en gerookte zalm, verfijnd met crème fraiche en bosuitjes
€ 7,75
Twee sneetjes brood met:
-Uitsmijter naturel € 6,25
-Uitsmijter ham/kaas € 6,80
-Uitsmijter met meegebakken spek € 6,80
-Uitsmijter met champignons en ui € 6,80
-Uitsmijter “anders”met gerookte zalm, rösti en rucola € 8,50
-Omelet naturel € 6,25
-Omelet ham/kaas € 6,80
-Omelet champignons, ui € 6,80
-2 Amsterdamse kroketten € 6,50
Of een:
-Tosti ham/kaas € 3,75
-Tosti Hawai € 4,00
-Tosti kaas € 3,50
-Tosti biologisch boerenbrood met geitenkaas € 5,75
of een:
-Huisgemaakte reuzenhamburger van rundergehakt met tomaat, augurk en ui, op een Turks broodje € 8,50
-Kipburger op een Bagnatbol met Chilisaus en koolsla
 € 8,50
Soepen (geserveerd met boerenbrood)
-Tomatensoep € 5,75
-Bloemkool- kerriesoep
€ 5,75
Salades met:
-Geitenkaas met geglaceerde appeltjes in een pakketje van filodeeg en walnoten
€ 11,00
-Zalmtartaar, van Noorse zalm en gerookte zalm
€ 12,50
-Vitello Tonato, kalfsvlees, opgerold met tonijnsalade, uitjes en paprika
€ 10,00
-Gegrilde kipfilet met broodcroutons, Peccorinikaas en kruiden dressing.
€ 9,75
-Kabeljauw en gamba’s, Noorse garnaaltjes en gerookte zalm, met een sinaasappel- limoendressing.
€ 14,50


Gebak uit eigen keuken:
-Appeltaart met slagroom € 4,00
-Tiramisutaart óf Monchoutaart € 4,00
   

 

Lunchduo’s
Twee van onderstaande gerechten worden met biologisch boerenbrood op één plate geserveerd voor € 9,85
-Tomatensoep van Prodi Pomodori, ontveld, gezeefd en daarna bekwaam tot een soep bereid, geserveerd met een scheutje room.
-Bloemkool- kerriesoep met kokosmelk en Griekse yoghurt.
-Zalmtaartje van aardappelrösti, gerookte zalm, rucola en een spiegelei.
-Gegrilde kipfilet met broodcroutons, Peccorini kaas en kruiden dressing.
-Geitenkaas in filodeeg met geglaceerde appeltjes en walnoten.
-Biologisch boerenbrood gezond met kaas, gekookt ei, rauwkost en honing- mosterddressing.
-Carpaccio met rucola, tapenade, pittenmix en Peccorini kaas.
-Huisgemaakte tonijnsalade met uien, paprika en kappertjes.
-Boerenpasteitje met een ragout van beenham en champignons.
-Berlijnse burger (half om half aangemaakt met kerrie en sjalotjes).
-Amsterdamse rundvleeskroket met mosterd.