Nagerechten

Drie gangen menu vanaf € 22,80

Dame Blanche, de echte
Korte omschrijving: Bourbon vanille-ijs, warme Belgische chocoladesaus naar Barry Callebaut met slagroom en een koekje.

Monchoutaart
Een bodempje Bastogne koek, Monchou en daarop kersen, dat zo eenvoudig zo lekker kan zijn.

Zwitserse notentaart
van walnoten, amandeltjes en hazelnoten, geserveerd met een bolletje karamelijs.

Karamelbokaal
Vanille ijs, overgoten met een, door onze ijverige leerling gemaakte, karamelsaus, bestrooid (ook door hem) met noga.

Pisang Ambon- trifle                                                                                                         met amandelcake en bananencrème.

Tiramisu, huisgemaakt
(Zoals bijna alles op deze kaart) met geroosterde amandelen

Yoghurtmousse
Puur Grieks, met geroosterde walnoten en hazelnoten, overgoten met een heerlijke honingsaus.

Emsländer flensje
Met vanille ijs, slagroom en warme woudbessen- saus op de Duitse manier (Rote Grütze), vroeger zelf geplukt maar dat mag niet meer

Hümmelinger boeren appeltaart
Volgens een oud goed bewaakt familie recept onder andere 2 1/2 uur in de oven gebakken met amandel – kaneel ijs en een Advocaat roomsausje.

Granddessert de Brasserij (suppl. € 3,50)
Een geraffineerde samenstelling uit bovengenoemde desserts, samengesteld door onze ijverige koks.

Kaasplankje (suppl. € 3,50)
Met Black Bussummer, Boer’n trots fenegriek, Landana blauw ader, Blue Stilton, gesmolten Soumaintrain kaas en de kaas van de dag, geserveerd met vijgen- notenbrood en vijgenjam.

Mochten bovenstaande desserts teveel worden dan kunt u altijd hiervoor in de plaats een lekker kopje koffie, espresso, cappuccino of koffie verkeerd nemen, kopje thee kan natuurlijk ook; eventueel geserveerd met een likeurtje (suppl. € 2,00); of natuurlijk een special coffee (suppl. € 3,00).

Nagerechten apart te bestellen: € 7,50
Supplementen berekenen wij extra

 Facebook