Voorgerechten

Drie gangen menu vanaf € 24,80

Tomatensoep van Prodi Pomodori
Ontveld, gezeefd en daarna bekwaam tot een soep bereid. Vers, aangenaam licht zoet en romig.

Paprika- zoete aardappelsoep
geroosterde rode paprika, kokosmelk gepofte zoete aardappel en een tikkeltje chilipoeder.

Licht  gerookte en gedroogde boerenham
met meloencarpaccio en een stroop van balsamico en port.

Oosters voorgerecht (suppl. € 1,50)
met gerookte zalm, zalmtartaar, avocado, sojaboontjes, wakame en glasnoedels, geserveerd met een Japanse sojadressing. .

Gamba’s warm uit de oven (suppl. € 1,50)
gemarineerd met peper, knoflook, peterselie en limoen, geserveerd met een whiskysaus.

Zalmbonbon (suppl. € 1,50)
Met een vulling van zalmtartaar verfijnd met crème fraiche, bosuitjes en mierikswortel, geserveerd met dillesaus.

Warm boerenpasteitje
Bladerdeeg met een ragout van beenham, champignons en bosuitjes,
oer degelijk maar o zo lekker in deze tijd.

Carpaccio van het Argentijnse rund met Peccorino
Wordt geserveerd met een knapperig toastje waarop olijven tapenade en een licht pittige mosterd- dressing , een supertrendy doch heerlijk gerecht in een originele uitvoering.

Envelopje met spinazie en brie
Warm uit de oven op een matrasje ofwel een bedje van salade, Met een verrassende honing – balsamico dressing en geroosterde noten.

Geitenkaas  (suppl.€ 1,00)
gerold in bacon dan in de oven gebakken en daarna geserveerd met een vossenbessen- dressing.

Vitello Tonato (de moderne uitvoering)
Rosé gebraden kalfsvlees, dun gesneden en gevuld met tonijnsalade, opgerold en geserveerd met een groene kruidendressing, kappertjes en geplukte sla.

apart te bestellen: vers gebakken brood met tapenade en kruidenboter, €2,60
De voorgerechten zijn ook apart te bestellen:
Soepen apart € 5,85 Voorgerechten apart € 7,85 Supplementen berekenen wij extra

 Facebook