Voorgerechten

Drie gangen menu vanaf € 24,80

Tomatensoep van Prodi Pomodori
Ontveld, gezeefd en daarna bekwaam tot een soep bereid. Vers, aangenaam licht zoet en romig.

Uiensoep
Rijkelijk gevuld en afgemaakt met Gryuère kaascroutons.

Gedroogde boerrenham
met meloencarpaccio en balsamico-stroop gemaakt uit druivenmost.

Mozzarella
de originele gemaakt van buffelmelk, met een salsa van olijven, zongedroogde tomaat, rucola, met een basilicum- pestodressing, bestrooid met kruidencroutons.

Gamba’s warm uit de oven (suppl. € 1,50)
gemarineerd met peper, knoflook, peterselie en limoen, geserveerd met een whiskysaus.

Zalmbonbon (suppl. € 1,50)
Met een vulling van zalmtartaar verfijnd met crème fraiche, bosuitjes en mierikswortel, geserveerd met dillesaus.

Warm boerenpasteitje
Bladerdeeg met een ragout van beenham, champignons en bosuitjes,
oer degelijk maar o zo lekker in deze tijd.

Carpaccio van het Argentijnse rund met Peccorino
Wordt geserveerd met een knapperig toastje waarop olijven tapenade en een licht pittige mosterd- dressing , een supertrendy doch heerlijk gerecht in een originele uitvoering.

Envelopje met spinazie en brie
Warm uit de oven op een matrasje ofwel een bedje van salade, Met een verrassende honing – balsamico dressing en geroosterde noten.

Geitenkaas “de jonge” (suppl.€ 1,50)
met vijgenmarmelade in een pakketje van filodeeg, warm uit de oven, bestrooid met gekaramelliseerde walnoten.

Vitello Tonato (de moderne uitvoering)
Rosé gebraden kalfsvlees, dun gesneden en gevuld met tonijnsalade, opgerold en geserveerd met een groene kruidendressing, kappertjes en geplukte sla.

apart te bestellen: vers gebakken brood met tapenade en kruidenboter, €2,60
De voorgerechten zijn ook apart te bestellen:
Soepen apart € 5,85 Voorgerechten apart € 7,85 Supplementen berekenen wij extra

 Facebook