Hoofdgerechten

Drie gangen menu vanaf € 26,25

Runder biefstuk uit Uruquay
Van crisisbestendige kwaliteit met saus naar keuze: Gorgonzola -, Peper -, of Rode wijnsaus.

Ossenhaas(suppl. € 6,50)
Gebakken in een pannetje met champignons, sjalotjes en knoflook, voor de finishing touch nog een beetje rode wijnsaus.

Stoofpotje
Van licht pikant rundvlees, een verrassend recept van mijn vriend Rafaël, uit de Catalaanse keuken.

Vleesspies voor de echte vleesliefhebber 
met gemarineerde biefstuk, varkenshaas, kipfilet en mais, geserveerd met een gepofte aardappel, knoflooksaus en een yoghurt- komkommerdip.

Spare Ribs
Zó lekker dat we er eigenlijk geen woord meer over willen zeggen.

Hertenbiefstuk (suppl. € 4,80)
Geserveerd op een rollade van hert met een vulling van perzik, paddenstoelen en vossenbessen.

Duitse schnitzel
Gepaneerd en met een schijfje citroen geserveerd, maar u kunt onze schnitzel natuurlijk ook met Stroganoffsaus bestellen.

Runderburger 250 gram (huisgemaakt en vers gedraaid)
Op een bagnat broodje met aangefruite sjalotjes, tomaat, augurk, bacon en Old Amsterdam bestellen, geserveerd met dikke frieten.

Wildzwijn, deze echte scharrelaar
stoven wij met rode ui, rode wijn, blauwe bessen en een geheime kruidenmelange, geserveerd op pure chocola met vossenbessensaus en reepjes rösti.

Zalmfilet
gebakken in één van onze ovens en opgediend met een crème fraiche- pepersaus.

Vegetarische bladerdeegrol
Gevuld met gestoofde groenten, geroosterde noten en geitenkaas, geserveerd met een half zoete bosbessensaus.

Tagliatelle
Met herten-ragout kastanje puree, eekhoorntjesbrood en de originele Pecorino- truffelkaas uit Umbrië. U kunt deze tagliatelle ook vegetarisch bestellen met een ragout van bospaddenstoelen, bos ui en de Pecorino- truffelkaas.

Hoofdgerechten apart te bestellen vanaf: € 18,50
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, salade en gebakken aardappeltjes.                                                                                                         Supplementen berekenen wij extra.

 Facebook