
U kunt ook alvast uw Pinkstermenu bestellen voor eerste én tweede Pinsterdag. Voor €28,25:
Hoe gaat het in zijn werk?
Om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan houden we de volgende telefonisch ‘openingstijden’ aan:
- Bestellen kan telefonisch via tel. (036) 53 38 025 vanaf 16.00 uur voor bestellingen voor dezelfde dag.
- Reserveren voor een andere dag kan vanaf 19.00 uur t/m 20.30 uur
- U ontvangt een betaalverzoek op uw telefoonnummer onder vermelding van uw bestelnummer.
- Wij hanteren alle noodzakelijke hygiënische maatregelen bij de bereiding en de overhandiging van uw diner.
- Het diner wordt geleverd in een handige meeneem verpakking
- Afhalen achterzijde restaurant (Muntmeesterhof)
Alvast hartelijk dank voor uw bestelling.
Eet smakelijk!
“Special” Pinkstermenu € 28,25
Voorgerecht:
Vitello tonnato
rosé gebraden kalfsvlees, dun gesneden en gevuld met tonijnsalade, opgerold en geserveerd met een groene kruidendressing, kappertjes en geplukte sla.
Hoofdgerecht :
Ossenhaas spiesjes
overgoten met een saus van gambas en fijne groenten.
Nagerecht:
Trifle van aardbeien
geparfumeerd met Annettes likeur, vanille- mascarponecrème en stukjes koek.
Drie gangen thuismenu € 28,25
Voorgerechten:
Werlter boerenham
Groene asperges met Werlter boerenham uit eigen keuken, gekarameliseerde walnoten en Bernhards frisse remoulade-twist.
Carpaccio van het Argentijnse rund met Peccorino
Wordt geserveerd met een knapperig toastje waarop olijven tapenade en een licht pittige mosterd- dressing , een supertrendy doch heerlijk gerecht in een originele uitvoering.
Warm boerenpasteitje
Bladerdeeg met een ragout van beenham, champignons en bosuitjes. Oerdegelijk maar o zo lekker in deze tijd.
Gamba’s warm uit de oven met gerookte zalm
Gemarineerd met peper, knoflook, peterselie en limoen en geserveerd met whiskysaus.
Envelopje met spinazie en brie
Warm uit de oven op een matrasje ofwel een bedje van salade, Met een verrassende honing – balsamico dressing en geroosterde noten.
- De voorgerechten zijn ook apart te bestellen: € 7,95
Hoofdgerechten:
Duitse Schnitzel
Duitse Schnitzel met witte asperges, jonge kaas en Hollandaisesaus gegratineerd, u kunt deze schnitzel ook natuurlijk naturel met een schijfje citroen bestellen.
Runder biefstuk uit Uruquay
van crisisbestendige kwaliteit met pepersaus.
Stoofpotje
van licht pikant rundvlees, een verrassend recept van mijn vriend Rafaël, uit de Catalaanse keuken.
Spare Ribs
zó lekker dat we er eigenlijk geen woord meer over willen zeggen.
Zalmfilet
gebakken in één van onze ovens en opgediend met een crème fraiche- pepersaus.
Vegetarische bladerdeegrol
gevuld met gestoofde groenten, geroosterde noten en geitenkaas, geserveerd met een half zoete bosbessensaus.
- Hoofdgerechten apart te bestellen: € 19,00
- Onze hoofdgerechten worden geserveerd met salade en knapperig gebakken aardappeltjes.
Nagerechten:
Aardbeienstracciatella
Aardbeienstracciatella met verse aardbeien, mascarpone en boerenyoghurt, tussen chocoladeblaadjes geserveerd.
Monchoutaart
Een bodempje van Bastogne koek, monchou en daarop kersen. Dat zo eenvoudig zo lekker kan zijn!
Griekse yoghurtmousse
Met honingsaus en geroosterde noten.
Tiramisu, huisgemaakt
(Zoals bijna alles op deze kaart) met geroosterde amandelen en cacaopoeder.
Hümmelinger boeren appeltaart
Volgens een oud goed bewaakt familie recept onder andere 2 1/2 uur in de oven gebakken met amandel en een Advocaat roomsausje.
- De nagerechten zijn ook apart te bestellen: € 5,00
Kindermenu: € 5,00
keuze uit: Spare Ribs, Biefstuk, Frikandel, Kipschnitzels of kroket
Met heerlijke knapperige frietjes