
DRIEGANGEN KERST MENU
€38,50
Voorgerechten:
Carpaccio van het rund
Geserveerd met rucola, parmezaanse krullen, geroosterde pitten en een dressing van olijfolie, limoen en pittige mosterd
Wildhammen
Van hert en wildzwijn, geserveerd met een compôte van stoofpeer en vijgen
Wildpasteitje
Met paddenstoelen en preiselbeeren
Vegetarische groenteterrine
Van gegrilde aubergine, courgette, paprika en pompoen, geserveerd met een saus van rode pesto
Zalmcarpaccio
Met Hollandse garnalen, reepjes gerookte paling en een dressing van dille en Flevo-honing
Gebonden ossenstaartsoep
Met een vulling van knolselderij, wortel, rode ui en natuurlijk het vlees waarvan deze soep getrokken, als finishing touch Madeira- room ( kan natuurlijk ook zonder besteld worden)

Hoofdgerechten:
Het “hijgend” hert, onze klassieker
De jacht niet ontkomen, op uw bord in twee bereidingswijzen, als een rollade van gestoofd hert, gevuld met vossenbessen en perzik, en als een rosé gebakken hertenbiefstuk
Varkenshaas
Met gebakken spek, champignons, krieltjes en jus
Ossenhaas
Op sjalotjes en een mix van “Upzwam” paddenstoelen, geserveerd met “bacon” boontjes
Rode baarsfilet
Op vergeten groenten en gepofte aardappel, gegratineerd met mozzarella kaas en gerookte zalm
Vegetarische “Pie”
Gevuld met: een crème van pompoen, courgette, gele, witte, oranje wortels en gegrilde prei, geserveerd met een pittige pompoenchutney

Nagerechten:
Dessert Noelle
een variatie van vorstelijke lekkernijen

Driegangen kindermenu € 17,50
Voorgerechten:
Meloen en Werlter ham
Garnalencocktail
Carpaccio
Tomatensoep
Hoofdgerechten:
Kipschnitzeltjes
Ossenhaasje
Varkenshaasje
Sparerib
Kroket/Frikandel
óf natuurlijk een kleine versie van de ‘volwassen’ hoofdgerechten
Nagerechten:
Kinderkerstdessert
