Kerstmenu

 
VIERGANGEN KERST MENU
€54,00

                                   

Voorgerechten:

Tartaar van het rund
Met ingelegde groenten en een dressing van Italiaanse zwarte truffel.

Herten roastbeef
Met een chutney van pompoen, rozijnen en amandelen, gecombineerd met een dressing van cranberries.

Visvariatie
Warm gerookte zalm, Hollandse garnalen, gestoomde makreel en rivierkreeftstaartjes, op een saus van appel, augurk en sjalotjes.

Bladerdeegtaartje
Met geitenkaas, cherrytomaatjes, rucola en basamico-stroop.

Vegetarische mix van groenten
Gefrituurd in een beslag en geserveerd met een fris-pittige dipsaus.

Tussengerechten:

Tomatensoep van Prodi Pomodori
Met verse basilicum-room, aangenaam licht zoet en romig.

Wildbouillon
Met paddenstoelen en kruidige ei- reepjes.

Hoofdgerechten:

Hertenmedaillons  
Geserveerd op een hertenstoof, appels, pruimen en bospaddenstoelen.

Lamsfilet
Wij serveren deze op pilav rijst met wortel, uiten, rozijnen en abrikoos.

Ossenhaas
Met portobello, gekaramelliseerde rode ui, en rode wijnsaus.

Tongscharfilet
Gevuld met een garnalenmousse, gepocheerd en geserveerd op reepjes groenten en een romige saus met witte druiven.

Vegetarische “pie”
Met een crème van pompoen, gegrilde courgette en prei, gele- witte- en oranje wortel, geserveerd met een pompoenchutney.

Nagerecht:

Dessert Noelle
een variatie van vorstelijke lekkernijen

  Viergangen kindermenu € 27,00

(3-gangen 22,- & 2-gangen 17,50)

Voorgerechten:

Meloen en Werlter ham
Garnalencocktail
Vruchtencocktail

Tussengerecht:

Tomatensoep
Wildbouillon

Hoofdgerechten:

Kipschnitzeltjes
Ossenhaasje
Zalmfilet
Sparerib
Kroket/Frikandel
óf natuurlijk een kleine versie van de ‘volwassen’ hoofdgerechten

Nagerechten:

Kinderkerstdessert