Kerstmenu

 
DRIEGANGEN KERST MENU
€39,00

                                   

Voorgerechten:

Carpaccio van het rund
Geserveerd met geraspte pecorino, ingelegde cherrytomaatjes, truffeldressing en een toastje met kruiden en grof zeezout.

Samenspel
Pastrami van wildzwijn en gerookte herteham op een salade van oesterzwammen en peer.

Wildpasteitje
Met een ragout van hert en paddenstoelen, geserveerd met preiselbeeren

Geitenkaas

Een mousse gerold in filodeeg, warm uit de oven met geroosterde walnoten en een saus van appelstroop.

Visterrine
Van warm gerookte zalm, gestoomde makrees, Hollandse garnalen en dille, met een groene kruidensaus opgediend.

Bospaddenstoelensoep
Verfijnd met room en peterselie olie.

Hoofdgerechten:

Herten medaillons  
Met stoofpeer, fijne paddenstoelen, zilveruitjes en rode wijn jus.

Eendenborst
Op een saus van kersen en rode ui, met een gefrituurd rijstvelletje gevuld met gekonfijte eend, pruimen en vossenbessen.

Ossenhaas
Met gesmolten Gorgonzola, aardappel- broccolitaart en portsaus.

Tarbotfilet
Gevuld met een crème van zalm en gamba’s op reepjes gestoofde groenten en dragonsaus.

Portabello
Deze paddenstoel stoven wij in boter en kruiden, dan wordt deze gevuld met een puree van mungbonen en pompoen, crème fraiche en truffelkaas, geserveerd met een pompoenschnitzel.

Nagerechten:

Dessert Noelle
een variatie van vorstelijke lekkernijen

  Driegangen kindermenu € 17,50

Voorgerechten:

Meloen en Werlter ham
Garnalencocktail
Carpaccio
Tomatensoep

Hoofdgerechten:

Kipschnitzeltjes
Ossenhaasje
Varkenshaasje
Scholfilet opgerold met zalm en kaas en gepaneerd.
Kroket/Frikandel
óf natuurlijk een kleine versie van de ‘volwassen’ hoofdgerechten

Nagerechten:

Kinderkerstdessert