Ciabatta, wit boerenbrood of grof gesneden biologisch boerenbrood met: | |
-Jonge of oude boerenkaas | €4,00 |
-Gekookte boeren- achterham | €4,00 |
-Tomaat, tapenade en mozzarella (uit de oven) | €5,80 |
-Tonijnsalade met paprika, ui en kappertjes | €5,80 |
-Geitenkaas (uit de oven) met veenbessensaus | €7,00 |
– Carpaccio, het broodje gaat eerst in de oven met tapenade en mozzarella, daarna belegd met Carpaccio, rucola en geroosterde pittenmix | €7,00 |
-Gemarineerde zalm met Hollandse garnalen en whiskysaus. | €8,60 |
Twee sneetjes brood met: | |
-Uitsmijter naturel | €6,50 |
-Uitsmijter ham/kaas of meegebakken spek of met champignons en ui | €7,25 |
-Omelet naturel | €6,50 |
-Omelet ham/kaas of meegebakken spek of met champignons en ui | €7,25 |
-2 Amsterdamse kroketten | €6,75 |
Of een: | |
-Tosti ham/kaas | €3,50 |
-Tosti Hawai | €4,00 |
-Tosti biologisch boerenbrood met verse geitenkaas en veenbessen dipsaus | €5,75 |
Specialiteiten van de chef | |
| |
-Uitsmijter “anders” in een pannetje met gerookte zalm, aardappelrösti, rucola en dillesaus | €9,50 |
| |
Soepen (geserveerd met biologisch boerenbrood) | |
-Tomatensoep van prodi pomodori, ontveld, gezeefd en bekwaam tot een soep bereid. | €5,95 |
-Mosterd- preisoep met gerookte en daarna gepofte knoflook. | €5,95 |
Maaltijd salades met: | |
-Carpaccio met geroosterde pittenmix, olijventapenade en pecorino kaas | €11,00 |
-Geitenkaas warm uit de oven met gekarameliseerde noten en veenbessensaus | €11,75 |
-Gemarineerde zalm met Hollandse garnalen, whiskysaus en wakame | €13,75 |
-Vitello Tonato, kalfsvlees, opgerold met tonijnsalade, uitjes en paprika | €11,50 |
-Gegrilde kipfilet met Amerikaanse koolsalade, broodcroutons, pecorino en kruidendressing. | €11,50 |
-Gamba’s “van hun jasje ontdaan” met een verslavende whisky-cocktailsaus | €16,50 |