Lunch
Ciabatta, wit boerenbrood of grof gesneden biologisch boerenbrood met: | |
-Jonge of oude boerenkaas | €5,75 |
-Gekookte boeren- achterham | €5,75 |
-Tomaat, tapenade en mozzarella (uit de oven) | €7,75 |
-Tonijnsalade met paprika, ui en kappertjes | €8,25 |
-Geitenkaas (uit de oven) met veenbessensaus | €8,25 |
– Carpaccio, het broodje gaat eerst in de oven met tapenade en mozzarella, daarna belegd met Carpaccio, rucola en geroosterde pittenmix | €8,50 |
-Gerookte zalm met zalmtartaar, dillesaus, rucola en rode ui | €9,25 |
Twee sneetjes brood met: | |
-Uitsmijter naturel | €8,00 |
-Uitsmijter ham of kaas of meegebakken spek of met champignons en ui | €8,50 |
-Omelet naturel | €8,00 |
-Omelet ham of kaas of meegebakken spek of met champignons en ui | €8,50 |
-2 Amsterdamse kroketten of 2 vegetarische kroketten | €7,75 |
Of een: | |
-Tosti kaas | €4,00 |
-Tosti ham/kaas | €4,50 |
-Tosti Hawai | €4,50 |
-Tosti biologisch boerenbrood met verse geitenkaas, gebakken appeltjes en veenbessen dipsaus | €6,25 |
Specialiteiten van de chef | |
-Uitsmijter “anders” in een pannetje met gerookte zalm, aardappelrösti, rucola en dillesaus | €11,00 |
-Omelet met groene asperges en gerookte zalm | €10,75 |
Soepen (geserveerd met biologisch boerenbrood) | |
-Tomatensoep van prodi pomodori, ontveld, gezeefd en bekwaam tot een soep bereid. | €6,95 |
-Aspergesoep, verfijnd met room, bieslook en stukjes aspgerge | €6,95 |
Maaltijd salades met: | |
-Carpaccio met geroosterde pittenmix, olijventapenade en pecorino kaas | €14,50 |
-Geitenkaas warm uit de oven met cherry tomaatjes en balsamico stroop | €15,50 |
-Gerookte zalm met zalmtartaar, dillesaus, rucola en rode ui | €16,50 |
-Vitello Tonato, kalfsvlees, opgerold met tonijnsalade, uitjes en paprika | €15,50 |
-Gegrilde kipfilet met mango, ananas broodcroutons, pecorino en kruidendressing. | €14,50 |
-Gamba’s “van hun jasje ontdaan” met een verslavende whisky-cocktailsaus | €17,75 |
Lunchduo’s |
Twee van onderstaande gerechten worden met biologisch boerenbrood op één plate geserveerd voor €13,50 |
-Tomatensoep van prodi pomodori, ontveld, gezeefd en bekwaam tot een sope bereid. -Aspergesoep verfijnd met room, bieslook en stukjes asperge. |
-Zalmtaartje van aardappelrösti, gerookte zalm, rucola en een spiegelei. |
-Huisgemaakte tonijnsalade met uien, paprika en kappertjes. |
-Geitenkaas met cherrytomaatjes en balsamico stroop.. |
-Boerenpasteitje met een ragout van beenham en champignons. |
-Berlijnse burger (half om half aangemaakt met kerrie en sjalotjes). |
-Gegrilde kipfilet met broodcroutons, pecorino kaas en kruidendressing. |
-Carpaccio met rucola, tapenade, pittenmix en pecorino kaas. |
-Amsterdamse rundvleeskroket of vega kroket met mosterd. |
-Rauwkostsalade met gekookt ei en kaas. -Gegrilde beenham met een asperge- eisalade. |