Lunch

Lunch

Ciabatta, wit boerenbrood of grof gesneden biologisch boerenbrood met:
-Jonge of oude boerenkaas4,00
-Gekookte boeren- achterham4,00
-Tomaat, tapenade en mozzarella (uit de oven)5,80
-Tonijnsalade met paprika, ui en kappertjes5,80
-Geitenkaas (uit de oven) met veenbessensaus7,00
– Carpaccio, het broodje gaat eerst in de oven met tapenade en mozzarella, daarna belegd met Carpaccio, rucola en geroosterde pittenmix7,00
-Gemarineerde zalm met Hollandse garnalen en whiskysaus.8,60
Twee sneetjes brood met:
-Uitsmijter naturel6,50
-Uitsmijter ham/kaas of meegebakken spek of met champignons en ui7,25
-Omelet naturel6,50
-Omelet ham/kaas of meegebakken spek of met champignons en ui7,25
-2 Amsterdamse kroketten6,75
Of een:
-Tosti ham/kaas3,50
-Tosti Hawai4,00
-Tosti biologisch boerenbrood met verse geitenkaas en veenbessen dipsaus5,75
Specialiteiten van de chef
-Huisgemaakte beefburger van rundvlees met tomaat, augurk en ui, met homemade bbq-saus, op een bagnat bol. Geserveerd met verse aardappelchips9,50
-Uitsmijter “anders” in een pannetje met gerookte zalm, aardappelrösti, rucola en dillesaus9,50
-Kip- schnitzelburger met chilisaus en Amerikaanse koolsalade op een bagnetbol8,50
Soepen (geserveerd met biologisch boerenbrood)
-Tomatensoep van prodi pomodori, ontveld, gezeefd en bekwaam tot een soep bereid.5,95
-Mosterd- preisoep met gerookte en daarna gepofte knoflook.5,95
Maaltijd salades met:
-Carpaccio met geroosterde pittenmix, olijventapenade en pecorino kaas 11,00
-Geitenkaas warm uit de oven met gekarameliseerde noten en veenbessensaus11,75
-Gemarineerde zalm met Hollandse garnalen, whiskysaus en wakame13,75
-Vitello Tonato, kalfsvlees, opgerold met tonijnsalade, uitjes en paprika11,50
-Gegrilde kipfilet met Amerikaanse koolsalade, broodcroutons, pecorino en kruidendressing.11,50
-Gamba’s “van hun jasje ontdaan” met een verslavende whisky-cocktailsaus16,50

Lunchduo’s
Twee van onderstaande gerechten worden met biologisch boerenbrood op één plate geserveerd voor €11,50
-Tomatensoep van prodi pomodori, ontveld, gezeefd en bekwaam tot een sope bereid.
-Zalmtaartje van aardappelrösti, gerookte zalm, rucola en een spiegelei.
-Huisgemaakte tonijnsalade met uien, paprika en kappertjes.
-Envelopje met spinazie en brie op een bedje van salade, geroosterde noten en een verrassende balsamico- dressing.
-Boerenpasteitje met een ragout van beenham en champignons.
-Berlijnse burger (half om half aangemaakt met kerrie en sjalotjes).
-Gegrilde kipfilet met broodcroutons, pecorino kaas en kruidendressing.
-Carpaccio met rucola, tapenade, pittenmix en pecorino kaas.
-Amsterdamse rundvleeskroket met mosterd.
-Mosterd- preisoep met gerookt en gepofte knoflook.