Lunch

Lunch

Ciabatta, wit boerenbrood of grof gesneden biologisch boerenbrood met:
-Jonge of oude boerenkaas€ 4,00
-Gekookte boeren- achterham€ 4,00
-Tomaat, tapenade en mozzarella (uit de oven)€ 5,80
-Tonijnsalade met paprika, uit en kappertjes€ 5,80
-Geitenkaas (uit de oven) met veenbessensaus€ 7,00
– Carpaccio, het broodje gaat eerst in de oven met tapenade en mozzarella, daarna belegd met Carpaccio, rucola en geroosterde pittenmix€ 7,00
-Verse zalmtartaar en gerookte zalm, verfijnd met crème fraiche en bosuitjes
€ 7,75
Twee sneetjes brood met:
-Uitsmijter naturel€ 6,50
-Uitsmijter ham/kaas of meegebakken spek of met champignons en ui€ 7,25
-Omelet naturel€ 6,50
-Omelet ham/kaas of meegebakken spek of met champignons en ui€ 7,25
-2 Amsterdamse kroketten€ 6,75
Of een:
-Tosti ham/kaas€ 3,75
-Tosti Hawai€ 4,00
-Tosti kaas€ 3,50
-Tosti biologisch boerenbrood met geitenkaas€ 5,75
Specialiteiten van de chef
-Huisgemaakte beefburger van rundvlees met tomaat, augurk en ui en homemade bbq-saus op een bagnetbol
of
-Uitsmijter “anders” in een pannetje met gerookte zalm, aardappelrösti, rucola en dillesaus
€ 9,50
-Kip- schnitzelburger met chilisaus en Amerikaanse koolsalade op een bagnetbol
 € 8,50
Soepen (geserveerd met boerenbrood)
-Tomatensoep€ 5,95
Salades met:
-Geitenkaas warm uit de oven met gekarameliseerde noten en veenbessensaus
€ 11,75
-Zalmtartaar, van Noorse zalm en gerookte zalm
€ 13,00
-Vitello Tonato, kalfsvlees, opgerold met tonijnsalade, uitjes en paprika
€ 11,50
-Gegrilde kipfilet met Amerikaanse koolsalade, broodcroutons, pecorino en kruidendressing.
€ 11,50
-Gamba’s “van hun jasje ontdaan” met een verslavende whisky-cocktailsaus   € 16,50
Gebak uit eigen keuken:
-Appeltaart met slagroom€ 4,00
-Tiramisutaart óf Monchoutaart€ 4,00
Lunchduo’s
Twee van onderstaande gerechten worden met biologisch boerenbrood op één plate geserveerd voor € 11,50
-Tomatensoep van Prodi Pomodori, ontveld, gezeefd en daarna bekwaam tot een soep bereid, geserveerd met een scheutje room.
-Zalmtaartje van aardappelrösti, gerookte zalm, rucola en een spiegelei.
-Huisgemaakte tonijnsalade met uien, paprika en kappertjes.
-Envelopje met spinazie en brie op een bedje van salade, geroosterde noten en een verrassende balsamico- dressing.
-Boerenpasteitje met een ragout van beenham en champignons.
-Berlijnse burger (half om half aangemaakt met kerrie en sjalotjes).
-Gegrilde kipfilet met broodcroutons, pecorino kaas en kruidendressing.
-Carpaccio met rucola, tapenade, pittenmix en pecorino kaas.
-Amsterdamse rundvleeskroket met mosterd.
-Werlter boerenham op meloen met een dressing van balsamico en Annette’s likeur.