Lunch

Lunch

Ciabatta, wit boerenbrood of grof gesneden biologisch boerenbrood met:
-Jonge of oude boerenkaas5,75
-Gekookte boeren- achterham5,75
-Tomaat, tapenade en mozzarella (uit de oven)7,75
-Tonijnsalade met paprika, ui en kappertjes8,25
-Geitenkaas (uit de oven) met veenbessensaus8,25
– Carpaccio, het broodje gaat eerst in de oven met tapenade en mozzarella, daarna belegd met Carpaccio, rucola en geroosterde pittenmix8,50
-Gerookte zalm met zalmtartaar, dillesaus, rucola en rode ui 9,25
Twee sneetjes brood met:
-Uitsmijter naturel8,00
-Uitsmijter ham of kaas of meegebakken spek of met champignons en ui8,50
-Omelet naturel8,00
-Omelet ham of kaas of meegebakken spek of met champignons en ui8,50
-2 Amsterdamse kroketten of 2 vegetarische kroketten7,75
Of een:
-Tosti kaas€4,00
-Tosti ham/kaas4,50
-Tosti Hawai4,50
-Tosti biologisch boerenbrood met verse geitenkaas, gebakken appeltjes en veenbessen dipsaus6,25
Specialiteiten van de chef
-Uitsmijter “anders” in een pannetje met gerookte zalm, aardappelrösti, rucola en dillesaus11,00
-Omelet met groene asperges en gerookte zalm€10,75
Soepen (geserveerd met biologisch boerenbrood)
-Tomatensoep van prodi pomodori, ontveld, gezeefd en bekwaam tot een soep bereid.6,95
-Aspergesoep, verfijnd met room, bieslook en stukjes aspgerge6,95
Maaltijd salades met:
-Carpaccio met geroosterde pittenmix, olijventapenade en pecorino kaas 14,50
-Geitenkaas warm uit de oven met cherry tomaatjes en balsamico stroop15,50
-Gerookte zalm met zalmtartaar, dillesaus, rucola en rode ui16,50
-Vitello Tonato, kalfsvlees, opgerold met tonijnsalade, uitjes en paprika15,50
-Gegrilde kipfilet met mango, ananas broodcroutons, pecorino en kruidendressing.14,50
-Gamba’s “van hun jasje ontdaan” met een verslavende whisky-cocktailsaus17,75

Lunchduo’s
Twee van onderstaande gerechten worden met biologisch boerenbrood op één plate geserveerd voor €13,50
-Tomatensoep van prodi pomodori, ontveld, gezeefd en bekwaam tot een sope bereid.
-Aspergesoep verfijnd met room, bieslook en stukjes asperge.
-Zalmtaartje van aardappelrösti, gerookte zalm, rucola en een spiegelei.
-Huisgemaakte tonijnsalade met uien, paprika en kappertjes.
-Geitenkaas met cherrytomaatjes en balsamico stroop..
-Boerenpasteitje met een ragout van beenham en champignons.
-Berlijnse burger (half om half aangemaakt met kerrie en sjalotjes).
-Gegrilde kipfilet met broodcroutons, pecorino kaas en kruidendressing.
-Carpaccio met rucola, tapenade, pittenmix en pecorino kaas.
-Amsterdamse rundvleeskroket of vega kroket met mosterd.
-Rauwkostsalade met gekookt ei en kaas.
-Gegrilde beenham met een asperge- eisalade.