Nagerechten

Nagerechten
Drie gangen menu vanaf € 28,85

Dame Blanche, de echte
Bourbon vanille-ijs, warme Belgische chocoladesaus naar Barry Callebaut met slagroom en een koekje.

Karamelbokaal
Vanille ijs, overgoten met een, door onze ijverige leerling gemaakt, karamelsaus.

Monchoutaart
Een bodempje Bastogne koek, monchou en daarop kersen, dat zo eenvoudig zo lekker kan zijn.

Vers fruit
Met sorbet ijs van passievruchten- mango, geserveerd in een vers gebakken soes.

Tiramisu, huisgemaakt
(Zoals bijna alles op deze kaart) met geroosterde amandelen

Emsländer flensje
Met vanille ijs, slagroom en warme woudbessen- saus op de Duitse manier (Rote Grütze), vroeger zelf geplukt maar dat mag niet meer

Hümmelinger boeren appeltaart
Volgens een oud goed bewaakt familie recept onder andere 2 1/2 uur in de oven gebakken met amandel – kaneel ijs en een Advocaat roomsausje.

Biscuitrol
Het biscuitdeeg wordt gevuld met chocolademousse daarna opgerold en nog even door de “salted caramel” gehaald, dit dessert mag u niet missen.

Mochten bovenstaande desserts teveel worden dan kunt u altijd hiervoor in de plaats een lekker kopje koffie, espresso, cappuccino of koffie verkeerd nemen, kopje thee kan natuurlijk ook; eventueel geserveerd met een likeurtje (suppl. € 2,50); of natuurlijk een special coffee (suppl. € 3,50).

Nagerechten apart te bestellen: € 7,75
Supplementen berekenen wij extra

 Facebook