Nagerechten Drie gangen menu vanaf € 28,85
Yoghurtmousse Puur Grieks, met geroosterde walnoten en hazelnoten, overgoten met een heerlijke honingsaus.
Karamelbokaal Vanille ijs, overgoten met een, door onze ijverige leerling gemaakte, karamelsaus, bestrooid (ook door hem) met noga.
Tiramisu Huisgemaakt (Zoals bijna alles op deze kaart) met geroosterde amandelen en cacaopoeder.
Hummingbird taart á la Bergerrie Van een beslag met banaan, ananas en pecannoten, een frosting van roomkaas, geserveerd met een bolletje stracciatella ijs
Monchoutaart Een bodempje van Bastogne koek, monchou en daarop kersen. Dat zo eenvoudig zo lekker kan zijn!
Stoofperen crumble Met peperkoek, warm uit de oven en geserveerd met een bolletje vanille ijs.
Hümmelinger boeren appeltaart Volgens een oud goed bewaakt familie recept onder andere 2 1/2 uur in de oven gebakken met amandel en een advocaatroomsausje.
Biscuitrol Het biscuitdeeg wordt gevuld met chocolademousse, geparfumeerd met cognac, daarna opgerold en nog even door de “salted caramel” gehaald. Dit dessert mag u niet missen.
Nagerechten apart te bestellen: € 5,50 Supplementen berekenen wij extra