Voorgerechten
Drie gangen menu vanaf € 28,85
Pompoensoep (veganistisch)
Zijdezacht met een tikkeltje pit, met kokosmelk, curry (the yellow one), koriander en rode peper.
Ganzenborst filet (de wilde soort)
Gemarineerd, gepekeld en gerookt, dan in reepjes gesneden en gebakken met paddenstoelen en een milde balsamico
Wild goulashsoep van het hert
Verfijnd met een selectie van paddenstoelen uit Jim’s kwekerij in Almere.
Rosé gebraden hert
Met een garnituur van oesterzwammen en gestoofde peer.
Carpaccio van het Argentijnse rund met Peccorino
Wordt geserveerd met een knapperig toastje waarop olijven tapenade en een licht pittige mosterd- dressing , een super trendy doch heerlijk gerecht in een originele uitvoering.
Vitello Tonato (de moderne uitvoering)
Rosé gebraden kalfsvlees, dun gesneden en gevuld met tonijnsalade, opgerold en geserveerd met een groene kruidendressing, kappertjes en geplukte sla.
Warm boerenpasteitje
Bladerdeeg met een ragout van beenham, champignons en bosuitjes. Oerdegelijk maar o zo lekker in deze tijd.
Envelopje met spinazie en brie
Warm uit de oven op een matrasje ofwel een bedje van salade, met een verrassende honing– balsamico dressing en geroosterde noten.
Gerookte zalm
Koud en warm gerookte zalm, geserveerd op wakame, afgemaakt met bosui en kappertjes
Gamba’s “van hun jasje ontdaan” (suppl. €1,50)
met een verslavende whisky-cocktailsaus.
apart te bestellen: vers gebakken brood met tapenade en kruidenboter, €3,50
De voorgerechten zijn ook apart te bestellen:
Soepen apart € 5,50 Voorgerechten apart € 7,95 Supplementen berekenen wij extra