Voorgerechten

Voorgerechten
Drie gangen menu vanaf € 28,85

Tomatensoep van Prodi Pomodori
ontveld, gezeefd en daarna bekwaam tot een soep bereid.  Vers, aangenaam licht zoet en romig.

Salade Caprese
Met buffelmozzarella, tomaat, pesto, pijnboompitten, basilicum en crostini

Carpaccio van het Argentijnse rund met Peccorino
Wordt geserveerd met een knapperig toastje waarop olijven tapenade en een licht pittige mosterd- dressing , een supertrendy doch heerlijk gerecht in een originele uitvoering.

Vitello Tonato (de moderne uitvoering)
Rosé gebraden kalfsvlees, dun gesneden en gevuld met tonijnsalade, opgerold en geserveerd met een groene kruidendressing, kappertjes en geplukte sla.

Warm boerenpasteitje
Bladerdeeg met een ragout van beenham, champignons en bosuitjes,
oer degelijk maar o zo lekker in deze tijd.

Envelopje met spinazie en brie
Warm uit de oven op een matrasje ofwel een bedje van salade, Met een verrassende honing – balsamico dressing en geroosterde noten.

Visvariatie
Met makreelmousse, zalmtartaar, wakame en vers gekookte mosselen.

Gamba’s “van hun jasje ontdaan” (suppl. €1,50)
met een verslavende whisky-cocktailsaus.

apart te bestellen: vers gebakken brood met tapenade en kruidenboter, €3,50
De voorgerechten zijn ook apart te bestellen:
Soepen apart € 5,95 Voorgerechten apart € 7,95 Supplementen berekenen wij extra

 Facebook