Thuismenu

Drie gangen thuismenu vanaf €29,85

Ook zijn alle gerechten apart te bestellen.

Voorgerechten:

******Chefspecial******
Meloen met gedroogde Werlter ham en balsamicostroop.

*****

Aspergesoep
verfijnd met room en gerookte zalm.

Tomatensoep van prodi pomodori (ook veganistisch te bestellen)
Ontveld, gezeefd en daarna bekwaam tot een soep bereid.

Gegrilde beenham
Met asperges en een saus van yoghurt, gekarameliseerde walnoten en honing.

Geitenkaas
Uit de oven op een bedje van salade, gebakken appeltjes en vossenbessensaus.

Carpaccio van het Argentijnse rund met Peccorino 
Wordt geserveerd met een knapperig toastje waarop olijven tapenade en een licht pittige mosterd- dressing , een super trendy doch heerlijk gerecht in een originele uitvoering.

Vitello Tonato (de moderne uitvoering)
Rosé gebraden kalfsvlees, dun gesneden en gevuld met tonijnsalade, opgerold en geserveerd met een groene kruidendressing, kappertjes en geplukte sla.

Warm boerenpasteitje 
Bladerdeeg met een ragout van beenham, champignons en bosuitjes. Oerdegelijk maar o zo lekker in deze tijd.

Envelopje met spinazie en brie 
Warm uit de oven op een matrasje ofwel een bedje van salade, met een verrassende honing– balsamico dressing en geroosterde noten.

Gerookte zalm
Met asperge- eiersalade.

Gamba’s “van hun jasje ontdaan” (suppl. €1,50)
met een verslavende whisky-cocktailsaus.

  • De voorgerechten zijn ook apart te bestellen.
    Soepen: € 5,95
    Gerechten: € 8,00

Hoofdgerechten:

******Chefspecial******
Beenhammetje met asperges, hollandaise en nieuwe krieltjes. (supplement € 2,50)

*****

Gildehoenfilet
Gebakken in een korstje van tortillachips, met een guacamole dip geserveerd.

Ossenhaas (suppl. € 6,50)
met champignons, sjalotjes en knoflook, voor de finishing touch nog een beetje rode wijnsaus.

Runder biefstuk uit Uruquay
Van crisisbestendige kwaliteit met saus naar keuze: Gorgonzola -, Peper -, of Rode wijnsaus.

Stoofpotje 
van licht pikant rundvlees, een verrassend recept van mijn vriend Rafaël, uit de Catalaanse keuken.

Spare ribs
zó lekker dat we er eigenlijk geen woord meer over willen zeggen.

Duitse schnitzel
Met asperges, jonge kaas en hollandaisesaus gegratineerd. U kunt deze schnitzel natuurlijk ook naturel bestellen met een schijfje citroen.

Zalmfilet 
gebakken in één van onze ovens en opgediend met een crème fraiche- pepersaus.

Asperges en scholfilet
Met gerookte zalm, Mozzarella, hollandaisesaus en nieuwe krieltjes.

Vegetarische bladerdeegrol (ook veganistisch te bestellen)
gevuld met gestoofde groenten, geroosterde noten en geitenkaas, geserveerd met een halfzoete bosbessensaus.

Vegetarische asperge gratin
Met nieuwe aardappels, gekookt ei en hollandaisesaus.

  • Onze hoofdgerechten worden geserveerd met salade en knapperig gebakken aardappeltjes.   
  • Hoofdgerechten apart te bestellen: €19,75

Nagerechten:

******Chefspecial******
Vers Fruitsalade met frambozen sorbetijs.

*****

Yoghurtmousse
Puur Grieks, met geroosterde walnoten en hazelnoten, overgoten met een heerlijke honingsaus.

Karamelbokaal
Vanille ijs, overgoten met een, door onze ijverige leerling gemaakte, karamelsaus, bestrooid (ook door hem) met noga.

Tiramisu
Huisgemaakt (Zoals bijna alles op deze kaart) met geroosterde amandelen en cacaopoeder.

Aardbeientaart
Met een bodem van biscuitjes, geserveerd met aardbeiencoulis.

Monchoutaart 
Een bodempje van Bastogne koek, monchou en daarop kersen. Dat zo eenvoudig zo lekker kan zijn!

Aardbeientrifle
Met verse aardbeien, vanille crème, aardbeiensaus en stukjes koek.

Hümmelinger boeren appeltaart 
Volgens een oud goed bewaakt familie recept onder andere 2 1/2 uur in de oven gebakken met amandel en een advocaatroomsausje.

Aardbeienstracciatella
Verse aardbeien, mascarpone en Griekse yogurt, tussen chocoladeblaadjes geserveerd.

  • De nagerechten zijn ook apart te bestellen: € 7,00

Kindermenu: €7,50

keuze uit: Spare Ribs, Biefstuk, Frikandel, Kipschnitzels of Kroket
Met heerlijke knapperige frietjes