Herten medaillons (suppl. €5,25) Met stoofpeer, hete bliksem en een peperkoek- portsaus.
Wildzwijn Deze echte Scharrelaar stoven wij met rode ui, rode wijn, een geheime kruidenmelange en blauwe bessen. Geserveerd met een saus van pure chocolade en vossenbessen.
Ossenhaas (suppl. € 6,50)met champignons, sjalotjes en knoflook, voor de finishing touch nog een beetje rode wijnsaus.
Runder biefstuk uit Uruquay Van crisisbestendige kwaliteit met saus naar keuze: Gorgonzola -, Peper -, of Rode wijnsaus.
Stoofpotje van licht pikant rundvlees, een verrassend recept van mijn vriend Rafaël, uit de Catalaanse keuken.
Spare ribs zó lekker dat we er eigenlijk geen woord meer over willen zeggen.
Duitse schnitzel Met bacon en brie gegratineerd. U kunt deze schnitzel natuurlijk ook naturel bestellen met een schijfje citroen.
Zalmfilet gebakken in één van onze ovens en opgediend met een crème fraiche- pepersaus.
Vispotje Dagverse vis, voor u geselecteerd op de Urker visafslag, geserveerd tomaten risotto.
Vegetarische bladerdeegrol (ook veganistisch te bestellen) gevuld met gestoofde groenten, geroosterde noten en geitenkaas, geserveerd met een halfzoete bosbessensaus.
Vegetarische burger (ook veganistisch te bestellen) Van oesterzwammen, shiitake, champignons, rode uien en geroosterde zwarte komijn, gegratineerd met gebakken uien en truffelkaas.
Hoofdgerechten apart te bestellen vanaf: € 19,50 Allergenen: bent u allergisch voor bepaalde producten en/of ingrediënten, in overleg met de chef kunnen wij hier rekening mee houden. Vraag telefonisch of in het restaurant om meer informatie.
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, salade en gebakken aardappeltjes. Supplementen berekenen wij extra.