Hoofdgerechten

Hoofdgerechten
Drie gangen menu vanaf € 28,85

Ossenhaas (suppl. € 6,50)
Gebakken in een pannetje met champignons, sjalotjes en knoflook, voor de finishing touch nog een beetje Rode wijnsaus.

Runder biefstuk uit Uruquay
Van crisisbestendige kwaliteit met saus naar keuze: Gorgonzola -, Peper -, of Rode wijnsaus.

Stoofpotje
Van licht pikant rundvlees, een verrassend recept van mijn vriend Rafaël, uit de Catalaanse keuken.

Spare Ribs
Zó lekker dat we er eigenlijk geen woord meer over willen zeggen.

Duitse schnitzel
Met bacon en brie gegratineerd, u kunt deze schnitzel natuurlijk ook naturel bestellen met een schijfje citroen.

Zalmfilet
gebakken in één van onze ovens en opgediend met een crème fraiche- pepersaus.

Vispotje
Dagverse vis, voor u geselecteerd op de Urker visafslag, geserveerd met een tomaten risotto.

Vegetarische bladerdeegrol (ook veganistisch te bestellen)
Gevuld met gestoofde groenten, geroosterde noten en geitenkaas, geserveerd met een half zoete bosbessensaus.

Vegetarische burger (ook veganistisch te bestellen)
Van oesterzwammen, shiitake, champignons, rode uien en geroosterde zwarte komijn, gegratineerd met gebakken uien en truffelkaas.

Hoofdgerechten apart te bestellen vanaf: € 19,50
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, salade en gebakken aardappeltjes.                                                                                                         Supplementen berekenen wij extra.

Allergenen: bent u allergisch voor bepaalde producten en/of ingrediënten, in overleg met de chef kunnen wij hier rekening mee houden. Vraag telefonisch of in het restaurant om meer informatie.

 Facebook